Vacature zelfstandig productiemedewerker

ZELFSTANDIG PRODUCTIEMEDEWERKER

Goed nieuws! Ons gezellige team in ’s-Gravenzande is op zoek naar versterking. Sta jij te popelen om samen met jouw collega’s een afwisselende reeks aan werkzaamheden op te pakken? Twijfel niet en sluit je bij ons aan als zelfstandig productiemedewerker.

Een afwisselende functie: wat houdt dat in?
De taken die tot jouw functie als zelfstandig productiemedewerker behoren, beslaan allerlei uitvoerende (en later ook aansturende) werkzaamheden. Hoe je dit doet, bepaal je zelf; je krijgt de vrijheid om jouw verantwoordelijkheden zelfstandig in te vullen. Waar die verantwoordelijkheden zoal uit bestaan?
- diverse gewashandelingen o.a. oppotten, zaaien, uitzetten en afleveren van groente-, kool- en potplanten;
- bewaken en beoordelen van de kwaliteit en kwantiteit van diverse werkzaamheden;
- (op termijn) aansturen van mensen die bovenstaande werkzaamheden uitvoeren.

Als zelfstandig algemeen productiemedewerker is het belangrijk dat je over een aantal kenmerken beschikt:
- een ruim verantwoordelijkheidsgevoel;
- fijne communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal;
- mbo werk- en denkniveau;
- een heftruckcertificaat is een pré. Echter, als je deze nog niet hebt, kun je ook via WPK een heftruckcertificaat behalen.
- enige ervaring met computers is een pré.

Jouw salaris is marktconform volgens de CAO glastuinbouw.

Meer over WPK
Voor tuinbouwondernemers in heel Europa kweekt WPK warme en koude groenteplanten op. Wij verzorgen het gehele productieproces van zaad tot plant. Daarnaast leveren wij uitgangsmateriaal voor de professionele (groente)teelt in Europa. Denk hierbij aan warme groenteplanten, koolplanten en potplanten.

Ons team bestaat uit betrokken en deskundige medewerkers. In de functie van zelfstandig productiemedewerker rapporteer je aan de hoofd arbeid. Dankzij de verschillende teelten verandert het werk zeker drie keer per jaar en is het werk afwisselend en gevarieerd. Vaste medewerkers zijn multi-inzetbaar en verrichten steeds andere werkzaamheden. Zij beschrijven de bedrijfscultuur als inspirerend en ondernemend.

Zie jij jezelf al helemaal werken bij ons?
Dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! Mail jouw motivatiebrief en cv naar Michelle.Jansen@wpk.nl. Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Michelle Jansen: 0162-673371.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens