Vacature operator

Heb jij feeling met de tuinbouwsector en werk jij graag met machines en mensen? Dan hebben wij een uitdagende job voor je. Als operator ben jij in eerste instantie verantwoordelijk voor het bedienen van onze machines. Daarnaast word je gecoacht, zodat jij uiteindelijk een kleine groep collega’s zelf kan aansturen. De focus ligt op de voorbereiding en uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden als glastuinbouwmedewerker.

Aan het begin houd je je voornamelijk bezig met het bedienen van onze staande machines en het rijdend materieel. Je werkt mee en draagt de verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke resultaat. We beloven je niet lastig te vallen met het oplossen van storingen, daar hebben we de technische dienst voor.

We maken niet altijd gebruik van de machines. Die momenten gebruiken we om jou te coachen, zodat jij precies weet hoe je een klein aantal medewerkers in de kas zelf aan kan sturen.

Eisen aan de functie
In deze functie krijg je voldoende vrijheid. Zelfstandig werken en het dragen van verantwoording zijn dan ook een must voor het goed kunnen uitvoeren van jouw werk. Verder beschik jij over mbo werk- en denkniveau en is het een pré als jij een heftruckcertificaat of enige ervaring met het gebruik van de computer hebt.

Onder jouw werkzaamheden vallen:
- oppotten, zaaien, uitzetten en afleveren van groente-, kool- en potplanten.
- bewaken en beoordelen van de kwaliteit en kwantiteit van diverse werkzaamheden.
- aansturen van mensen die bovenstaande werkzaamheden uitvoeren (wij begeleiden je hier in eerste instantie bij, tot het moment dat jij zelf deze verantwoording kan dragen).

Ben jij de operator die samen met ons de wereld een beetje groener maakt? Stuur dan een e-mail naar Michelle, met daarin jouw cv en motivatie. Ook voor meer informatie over deze vacature kan je bij haar terecht door te bellen naar 0162-673360.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens