Vacature gewasbeschermer

GEWASBESCHERMER

Hé zzp’er, heb jij zin om ons team te versterken als gewasbeschermer? Ben jij trotse bezitter van een geldige spuitlicentie? En zie jij het als een superleuke uitdaging om de gewasbescherming van onze vestiging(en) in Made bij te houden?

Wat praktische informatie:
- Jouw werktijden liggen tussen 16:00 uur en 23:00 uur.
- Deze functie is op zzp-basis. Arbeidsvoorwaarden zijn daarom nader te bepalen.

Meer over WPK
Voor tuinbouwondernemers in heel Europa kweekt WPK warme en koude groenteplanten op. Wij verzorgen het gehele productieproces van zaad tot plant. Daarnaast leveren wij uitgangsmateriaal voor de professionele (groente)teelt in Europa. Denk hierbij aan warme groenteplanten, koolplanten en potplanten.

Ons team bestaat uit betrokken en deskundige medewerkers. In de functie van zelfstandig productiemedewerker rapporteer je aan de hoofd arbeid. Dankzij de verschillende teelten verandert het werk zeker drie keer per jaar en is het werk afwisselend en gevarieerd. Vaste medewerkers zijn multi-inzetbaar en verrichten steeds andere werkzaamheden. Zij beschrijven de bedrijfscultuur als inspirerend en ondernemend.

Zie jij jezelf al helemaal werken bij ons?
Dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! Mail jouw motivatiebrief en cv naar Michelle.Jansen@wpk.nl. Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Michelle Jansen: 0162-673371.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens