Vacature commercieel medewerker

COMMERCIEEL MEDEWERKER

Goed nieuws! In Made zijn wij op zoek naar een collega die ons gezellige team komt versterken als commercieel medewerker. Zie jij het als een gave uitdaging om mooie orders binnen te halen en te verwerken? En vind je het daarnaast fijn als de planning en het transport richting de klant op rolletjes loopt? Pak deze kans en lees snel verder!

De schakel tussen klant en (pot)plant, dat ben jij!
De werkzaamheden die tot jouw functie als commercieel medewerker behoren, verschillen per seizoen, maand en dag: van het verwerken van de verkooporders (van met name potplanten) tot het afstemmen van de planning hiervan. Wat wel vaststaat is dat jij continu in contact staat met de klant; je bent daadwerkelijk de schakel tussen klant en plant. In 36 tot 40 uur zorg jij er intern voor dat onder andere de volgende werkzaamheden kunnen worden afgevinkt. YES!

- Verwerken van verkooporders in ons digitale systeem;
- Afstemmen van de planning;
- Onderhouden van contact met klanten;
- Creëren en benutten van commerciële kansen.

Als commercieel medewerker bij WPK…
- beschik je minimaal over mbo werk- en denkniveau.
- benut je je commerciële, communicatieve en organisatorische talenten met plezier.
- ben je helemaal thuis in de (digitale) wereld van planning.
- heb je een streepje voor als je Engels en/of Duits kan spreken en schrijven.

Meer over WPK
Voor tuinbouwondernemers in heel Europa kweekt WPK warme en koude groenteplanten op. Wij verzorgen het gehele productieproces van zaad tot plant. Ons team bestaat uit betrokken en deskundige medewerkers. Dankzij de verschillende teelten verandert het werk zeker drie keer per jaar en is het werk afwisselend en gevarieerd. Vaste medewerkers zijn multi-inzetbaar en verrichten steeds andere werkzaamheden. Zij beschrijven de bedrijfscultuur als inspirerend en ondernemend.

Zie jij jezelf al helemaal aan de slag gaan bij ons?
Dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! Mail jouw motivatiebrief en cv naar eviek@wpk.nl. Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Eviek van der Arend: 0162-673371.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens