Team

Maarten van de Rijt is ruim 20 jaar werkzaam bij WPK in Made en verantwoordelijk voor de arbeid. “Voor mij is de planning van voldoende gekwalificeerde mensen gedurende het jaar de grootste uitdaging. Ik vind het mooi als mensen de kans krijgen en grijpen om door te groeien binnen het bedrijf. We hebben hier al een paar mooie voorbeelden van bij WPK.”

Het team van WPK bestaat uit betrokken en deskundige medewerkers. WPK heeft 50 vaste medewerkers in dienst. Om de pieken op te vangen wordt gewerkt met flexibele medewerkers op uitzendbasis. Het aantal flexibele medewerkers varieert van 30 tot 150 medewerkers. Werken bij WPK is afwisselend en gevarieerd. Dankzij de verschillende teelten verandert het werk zeker drie keer per jaar. De vaste medewerkers verrichten steeds andere werkzaamheden en zijn zo multi-inzetbaar.

Medewerkers van WPK omschrijven de bedrijfscultuur als stimulerend, inspirerend en ondernemend. Opvallend is de positieve werksfeer en de langdurige dienstverbanden.

WPK is een erkend leerbedrijf en heeft regelmatig stagiaires van mbo- en hbo-opleidingen op het gebied van tuinbouw, logistiek en administratieve processen.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens