Samenwerking

Samenwerking met klanten en partners is niet weg te denken bij WPK. Om maatwerk te kunnen leveren aan klanten is een intensieve samenwerking noodzakelijk.

In de perioden dat er ruimte over is, wordt strategisch samengewerkt met toonaangevende partners in de branche zoals Florensis en Perry v/d Haak. Beide bedrijven gebruiken jaarlijks kasruimte bij WPK. Op deze manier worden de teeltoppervlakten zo effectief mogelijk benut.

Wanneer WPK in de piekperioden kasruimte te kort komt, wordt er uitgeweken naar het bedrijf van Sjaak van Schie voor de opkweek van warme groenteplanten. Belangrijke samenwerkingspartners voor de inzet van medewerkers zijn uitzendbureau WH Personeelsdiensten en andere uitzendbureaus. Dankzij de goede samenwerking weet WH Personeelsdiensten precies welke mensen nodig zijn om op topniveau te presteren en de pieken op te vangen in het hoogseizoen.

Voor klanten in Denemarken en Zweden werkt WPK samen met Seedcom, voor klanten in Frankrijk werkt WPK samen met Graines Voltz en in Zwitserland met Landi.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens