MVO

WPK onderneemt maatschappelijk verantwoord, bijvoorbeeld op het gebied van zonne-energie, milieu en arbeid. Voor de verwarming van de kassen in Made wordt er gebruik gemaakt van restwarmte van de nabijgelegen Amercentrale. Vanzelfsprekend wordt er gestreefd naar zo min mogelijk gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Ook het welzijn van medewerkers is een belangrijk aandachtspunt voor WPK. WPK beschikt dan ook over de benodigde certificaten: MPS-A voor verantwoord gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en MPS-SQ voor producten die onder goede arbeidsomstandigheden zijn geteeld. Tot slot beschikt WPK ook over het ISO-9001 certificaat.

WPK zet zich ook in voor de ontwikkeling van het tuinbouwgebied in Made en omstreken. WPK neemt deel aan een samenwerkingsverband met andere glastuinbouwbedrijven. Onder de noemer ‘Kansrijk Made’ streven deze bedrijven naar een betere positionering van de glastuinbouw in Brabant. WPK heeft ook al een aantal keer meegedaan aan het publieksevenement Kom in de Kas.

Sinds 2013 is WPK verenigingssponsor van handbalvereniging WPK/Westlandia uit Naaldwijk. Behalve dat Erik en Eviek van der Arend persoonlijk betrokken zijn bij de vereniging, past deze sponsoractiviteit ook nog eens goed bij gezonde voeding waar WPK zich dagelijks voor inzet.

Certificaten

De certificaten waar wij over beschikken staan hieronder op een rijtje.

- On the way to PlanetProof
- Skal Bio certificaat - Made 1
- Skal Bio certificaat - Made 2
- MPS-GAP
- MPS Socially Qualified
- NEN EN ISO 9001 2015

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens