Kernwaarden

De dynamiek in onze organisatie vraagt om vertrouwen. Wij zijn collegiaal en werken graag en goed samen met collega’s, klanten en alle andere betrokken partijen. Door inzet van onze vakkundige collega’s, focus op klantwensen en realisatie door strakke processen maakt dat wij voor alle partijen een betrouwbare partner zijn. Vertrouwen houdt bij ons in dat afspraak ook echt afspraak is.

De opkweek van uw hoogwaardige producten wordt geborgd door ons loyale team van deskundige medewerkers. Doordat wij middels de LEAN start-up methode werken, wordt iedereen binnen WPK zo goed mogelijk bij het dagelijkse verbeterproces betrokken. Ontwikkeling van de deskundigheid wordt op deze manier vanaf de werkvloer gestimuleerd.

Onze leergierigheid en nieuwsgierigheid maakt dat wij op een vooruitstrevende manier kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen. Samen met kennisinstanties uit de branche volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet. Daarbij willen wij het iedere dag weer beter doen dan de dag ervoor.

Tijdens de opkweek streven wij perfectie na. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is onze uitgebreide database met groeigegevens. Daarnaast zijn alle procedures vastgelegd in ons kwaliteitszorgsysteem, die door alle medewerkers binnen WPK nagestreefd worden. Hierdoor zijn wij in staat om te produceren wat u van ons verwacht.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens