Ontdek de unieke markt van veelbelovende tomatenrassen tijdens jouw (afstudeer)stage.

  • Stage marktonderzoek veelbelovende tomatenrassen

De proefkas is een initiatief van ons dochterbedrijf en het Israëlische veredelingsbedrijf Tomatech. Samen werken wij aan het ontwikkelen en introduceren van een nieuwe standaard van tomaten qua smaak, kwaliteit en voedingswaarden. Wij stemmen onze producten altijd af op de behoeften van de kweker en de eindconsument. Beter nog: we proberen ze te overtreffen. En dat is precies waar jouw opdracht over gaat: het in kaart brengen van de zakelijk markt in Noord-Europa, de stijgende aandacht van de consument voor gezonde voeding en de bijbehorende behoeften.

Jouw stage staat grotendeels in het teken van het uitvoeren van het afstudeeronderzoek zoals je met school hebt vastgesteld. Om eenvoudig en snel met directe collega’s en de stagebegeleider te kunnen sparren, werk je dagelijks vanaf kantoor in Made (Noord-Brabant) of in ’s-Gravenzande (Zuid-Holland) - net wat voor jou het beste uitkomt. Je krijgt hier de collega’s van WPK bij cadeau, een hecht en gezellig team dat jou graag leert kennen.

Ben of ken jij een kei in business management en marketing, die op zoek is naar een uitdagende hbo (afstudeer)stage? Stop dan maar met zoeken, je hebt hem gevonden! De uiterlijke startdatum is 3 februari. Van 5 tot 7 februari ga je namelijk met collega’s een paar dagen naar een buitenlandse beurs. Dit is een verplicht onderdeel van de afstudeeropdracht en kan je perfect gebruiken als fieldresearch.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar Michelle, met daarin jouw motivatie en gewenste startdatum. Ook voor meer informatie over deze afstudeeropdracht kan je bij haar terecht door te bellen naar 0162-673360.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens