Continue verbetering van werkprocessen

  • Continue verbetering van werkprocessen

Slimmer werken, zodat het werk efficiënt en effectief uitgevoerd kan worden. Het verbeteren van de werkprocessen is één van de speerpunten van WPK. Een ander punt, dat minstens net zo belangrijk is, is het verhogen van het werkplezier van onze vaste krachten en uitzendkrachten.

Uit onze ervaring blijkt dat werknemers hun eigen werk weten te verbeteren als zij hier de juiste mogelijkheden en tools voor aangereikt krijgen. Samen met Ontwikkelwijzer (Gert-Jan Danenberg) zijn wij in 2016 een project gestart om alle medewerkers verder te ontwikkelen. Zij verkregen inzicht in hun eigen kwaliteiten, analyseerden hun werk, kwamen met verbetervoorstellen en voerde deze voorstellen (waar mogelijk) op eigen kracht uit. Het project is mede mogelijk gemaakt door ESF duurzame inzetbaarheid.

Op deze manier hebben wij het werkproces weten te verbeteren en zijn de medewerkers meer betrokken bij het bedrijf. Aangezien de medewerkers direct resultaat van hun inzet zien, draagt dit bij aan het plezier op de werkvloer.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens