Medewerker Technische Dienst (TD)

Ben jij een typische ‘handige Harry’ die het leuk vindt om allerlei onderhoudswerkzaamheden aan de moderne machines, onder glas of in de schuur te fixen? Sluit je aan bij ons keigezellige team in Made als Medewerker Technische Dienst.

Allereerst, een warm welkom! Wij zijn WPK, specialist in het opkweken van (warme) groente- en koolplanten voor de professionele glastuinbouw in Europa. Vanuit onze vier teeltlocaties in Westland (’s-Gravenzande) en Made verblijden we onze klanten daarnaast met de fleurigste potplanten. Ons team van betrokken, deskundige en bovenal gezellige medewerkers doet er alles aan om de wereld iedere dag een beetje groener te maken. Onder ons glazen dak kom je niet in de kou of met je voeten in de modder te staan. In tegendeel! Je wordt - letterlijk en figuurlijk - warm verwelkomd: door de aangename temperatuur in de kas, maar ook vanwege de fijne werksfeer, waar groei schittert als middelpunt.

Een afwisselende, betekenisvolle baan
De taken die tot jouw functie behoren verschillen per dag. Zelfstandig of samen met jouw collega van de TD klaar jij de ene na de andere klus. En dat alles met als doel om de dagelijkse operatie op rolletjes te laten verlopen. Een heel betekenisvolle baan dus. Kort samengevat:
- voer je onderhoudswerkzaamheden uit;
- los je storingen op;
- verhelp je slijtages.

Als medewerker van de Technische Dienst is het van belang dat je affiniteit hebt met techniek. Een specifieke opleiding is niet nodig, zolang je maar bereid bent om nieuwe dingen te leren. Daarnaast kan het een enkele keer voorkomen dat je op zaterdag aan zet bent om technische storingen de baas te zijn.

Zie jij jezelf al helemaal aan de slag gaan bij ons in Made?
Dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! Mail jouw motivatiebrief en cv naar Michelle.Jansen@wpk.nl. Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Michelle Jansen: 0162-673371.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens