Uitgangsmateriaal onder glas

De opkweek van groenteplanten voor de glastuinbouw is de core business van WPK. WPK is onder andere gespecialiseerd in de opkweek van tomatenplanten, paprikaplanten en komkommerplanten. Daarnaast kweken wij ook andere vruchtgewassen op, zoals aubergineplanten, meloenplanten of peperplanten.

Kweken en verspenen
De groenteplanten worden opgekweekt in verschillende ondergronden. De klant bepaalt of dit steenwol, kokos, perliet of potgrond is. Doordat wij over vijf locaties beschikken, die voorzien zijn van goede teeltfaciliteiten, kunnen wij veel van uw wensen verwezenlijken. Wij denken in mogelijkheden!

Werkwijze WPK
Allereerst wordt u in contact gebracht met een accountmanager die gespecialiseerd is in het product van uw aanvraag. In nauw overleg krijgt u een advies op maat voor uw vraag. Gedurende het gehele proces houdt uw contactpersoon regelmatig contact met u. Zo wordt u geïnformeerd over de huidige stand van zaken en kunnen wij eventueel inspelen op een aanpassing in de gewenste leverdatum. Achteraf evalueren wij het proces met u, waarna eventuele verbeterpunten meegenomen worden naar de opkweek van de volgende partij. WPK streeft langdurige klantrelaties na en heeft als doel zich steeds weer te verbeteren in uw voordeel.

Uw opties zijn onze mogelijkheden
Bent u benieuwd op welke manier wij uw warme groenteplanten optimaal kunnen opkweken? Neem contact op met Erik, Eviek of Wilfred. Of het nu gaat om geënte of ongeënte planten, met enkele kop of meerdere koppen, veel opties behoren tot onze mogelijkheden.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens