Trayplanten

Uniformiteit van uitgangsmateriaal is onze doelstelling bij de opkweek van trayplanten. Automatisering door plantmachines neemt een grote vlucht en de juiste plant op het juiste moment is hierbij de grootste uitdaging. Wij zaaien ons uitgangsmateriaal in het Westplant Systeem. Alle trayplanten kunnen worden opgekweekt in verschillende 40*40 trays, namelijk: WP144 en WP224. Dat wij vergevorderd zijn op het gebied van automatisering, neemt niet weg dat wij ook op maat gemaakte oplossingen aan u kunnen bieden.

Naast onze opkweekruimte onder glas beschikken wij over een afhardveld. Hierdoor kunnen wij afgeharde planten leveren op verzoek.

Tijdig transport
Transport is onze passie en onze transportmanager maakt het tot een sport om uw planten op uw bedrijf te krijgen wanneer u dat wilt.

Kool en bladgewassen

Onze specialisatie rijkt van groenteplanten tot verschillende koolsoorten en andere bladgewassen. Een greep uit de trayplanten die wij opkweken: bloemkool, rodekool, witte kool, Chinese kool, savooiekool, spitskool, spruitkool en koolrabi. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om producten ook onder warme omstandigheden en op een biologische manier op te kweken. Dit is met name voor selderij de uitgelezen kans om voor u als klant een topproduct te produceren.

Flexibiliteit in levering
Is het weer in Denemarken, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland of Nederland minder goed en is het gewenst dat u uw trayplanten een week later ontvangt? Middels onze geconditioneerde ruimten en een outdoor afhardveld, kunnen wij rekening houden met seizoensinvloeden en mogelijke wijziging van de afgesproken leverdatum. Uiteraard gebeurt dit alles in nauw overleg met u als klant.

Bent u benieuwd op welke manier wij uw trayplanten optimaal (SKAL en Vita Certa) kunnen opkweken? Neem contact op met Ton. Of het nu gaat om bieslook, selderij of verschillende soorten kool of bladgewassen, wij zijn de expert op het gebied van de vollegrondstuinbouw.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens