Paprikaplant

De perfecte paprikaplant bepaalt u als klant zelf. Daarbij zorgen wij voor de perfecte plantbalans tijdens de opkweek. Wij kijken gezamenlijk met u naar de teeltstrategie, zaaidatum en afleverdatum. Uiteindelijk leidt dit tot uw gewenste eindproduct.

Groeiproces paprikaplant
Een uitstekende paprikaplant kunnen wij alleen kweken door met kwalitatief hoogwaardige producten te werken en selectief in te spelen op het groeiproces. Middels eb- en vloedvloeren, vloerverwarming en assimilatiebelichting zorgen wij voor een uniforme levering. WPK beschikt over 45 afdelingen waarin wij een optimaal klimaat voor uw paprikaplant kunnen creëren en zelfs biologisch kunnen opkweken. In samenspraak met de klant wordt naar de juiste afleverdatum toegewerkt.

Sortering en uniformiteit
Door het groeiproces van de paprika goed in de gaten te houden en in te spelen op de behoefte, lijken de meeste paprikaplanten qua uiterlijk op elkaar. Om voor u de gewenste paprikaplant met de juiste inhoud te verspenen, worden alle zaailingen door onze 3D camera-soorteerlijn op grootte gesorteerd. Ook op deze manier wordt de uniformiteit van uw levering gewaarborgd.

Heeft u interesse in gezonde paprikaplanten met voldoende inhoud voor uw eigen teelt? Erik, Eviek en Wilfred vertellen u vrijblijvend hoe wij aan uw vraag kunnen voldoen.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens