Overige vruchtgewassen

Onder de overige vruchtgewassen scharen wij de aubergineplant, meloenplant en peperplant. Dit zijn warme groenteplanten die wij naast tomaten-, paprika- en komkommerplanten opkweken. Ook bij deze planten maakt u de keuze of we deze op een traditionele manier opkweken of volgens een biologische manier.

Aubergineplant
Net zoals tomatenplanten kunnen aubergineplanten zowel geënt als niet geënt geleverd worden, waarbij de keuze uit verschillende onderstammen bij u als klant ligt. Natuurlijk wordt u in het maken van deze keuze goed geadviseerd door uw vaste contactpersoon bij WPK. Wij zorgen ervoor dat uw aubergineplant voldoende inhoud heeft bij aflevering.

Meloenplant
Veel andere warme groentekwekers beperken zich tot het kweken van tomatenplanten, paprikaplanten en komkommerplanten. WPK gaat net een stapje verder met de opkweek van meloenplanten. Ook deze planten worden geheel afgestemd op uw wensen en kunnen zelfs geënt worden. Door goed contact met u als klant te onderhouden en gebruik te maken van onze teeltfaciliteiten, bereiken wij samen het gestelde doel.

Peperplant
Ook op het gebied van peperplanten onderscheiden wij ons. Of het nu om rode, groene, gele, Turkse of Surinaamse pepers gaat, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Zelfs het enten van de peperplant is mogelijk. De pepers kunnen op verschillende ondergronden gekweekt worden, zoals steenwol, kokos, perliet of potgrond.

Overige vruchtgewassen
Heeft u behoefte aan de opkweek van een vruchtgewas dat wij niet specifiek op deze website benoemd hebben? Neem dan contact op met Erik, Eviek of Wilfred. Samen met u kijken zij in hoeverre WPK aan uw verwachtingen kan voldoen. Bij WPK denken wij breed en in oplossingen, waardoor wij altijd tot een antwoord op uw vraag komen.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens