Komkommerplant

Omdat per teeltgebied de vraag naar het type komkommer verschilt, zorgt WPK dat zij hierop in kan spelen. Het vraagt een andere aanpak van de teelt dan de overige groenteplanten, omdat de opkweekduur van de komkommerplant de kortste is van alle groenteplanten. Uw komkommerplanten kunnen wij op verschillende ondergronden, zoals steenwol, kokos, perliet of potgrond kweken. Ook kunnen zij met 1 of 2 koppen geleverd worden, biologisch worden opgekweekt en is het enten van de komkommerplanten mogelijk.

Voorafgaand gesprek met teeltspecialist
Voordat wij met uw teelt starten, hebben Erik of Wilfred contact met u om de wensen en verwachtingen te bespreken. Zo komen in dit gesprek onder andere de raskeuze, plantleeftijd, manier van afleveren en proeven aan bod. Wij denken vanuit uw wensen en houden rekening met een door u voorgestelde bloei- en oogstdatum. Als u specifieke wensen heeft, dan worden deze ook in dit gesprek bespreekbaar gemaakt.

Gezonde komkommerplant
Ook bij de komkommerplant houden wij ons aan strenge regels op het gebied van hygiëne. In onze kassen zijn assimilatieverlichting, vloerverwarming en energiedoeken aanwezig, waardoor uw planten de groei kunnen maken die zij nodig hebben. Dit om uiteindelijk uit te groeien tot de perfecte komkommerplant voor uw teelt. Wij garanderen u dat de planten over voldoende inhoud beschikken voordat zij bij WPK de kas verlaten.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens