Accountmanager

Goed nieuws! Vanwege een aanhoudende toename in werkzaamheden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons gezellige team komt versterken als accountmanager. Zie jij het als een gave uitdaging om nieuwe (internationale) markten te veroveren volgens een doordacht commercieel plan? En houd jij bestaande klanten het allerliefst meer dan tevreden door waardevol advies over en de verkoop van tomaten- en komkommerplanten? Pak deze kans en lees snel verder.

Allereerst, een warm welkom! Wij zijn WPK, specialist in het opkweken van (warme) groente- en koolplanten voor de professionele glastuinbouw in Europa. Vanuit onze vier teeltlocaties in Westland (’s-Gravenzande) en Made verblijden we onze klanten daarnaast met de fleurigste potplanten. Ons team van betrokken, deskundige en bovenal gezellige medewerkers doet er alles aan om de wereld iedere dag een beetje groener te maken. Onder ons glazen dak kom je niet in de kou te staan. In tegendeel! Je wordt - letterlijk en figuurlijk - warm verwelkomd: door de aangename temperatuur in de kas, maar ook vanwege de fijne werksfeer, waar groei schittert als middelpunt.

De schakel tussen klant en plant, dat ben jij!
Hoewel de werkzaamheden die tot jouw functie als accountmanager (tomaten- en komkommerplanten) behoren erg divers zijn, staat vast dat jij continu in contact staat met de klant; je bent daadwerkelijk de schakel tussen klant en plant. Een reisje naar een klant in het buitenland, behoort daarom zeker tot de mogelijkheden. Kort samengevat:
• Verkoop je tomaten- en komkommerplanten aan nieuwe en bestaande relaties;
• Onderhoud en versterk je de relaties met klanten binnen en buiten Nederland;
• Ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de begrote verkoopcijfers;
• Adviseer je bij de invulling van het commerciële jaarplan;
• Overleg je met de commercieel manager.

Als commercieel medewerker bij WPK beschik je over het volgende:
• Hbo werk- en denk niveau;
• Ervaring in de agrarische sector;
• Vaardigheid om met computers te werken;
• Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
• Commercieel talent en beheersing van verkooptechnieken.

Enthousiast geworden?
Dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! Mail jouw motivatiebrief en cv naar Michelle.Jansen@wpk.nl. Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Michelle Jansen: 0162-673371.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u liever direct contact?

Bel +31 162 67 33 60. Voor de afdeling House & Garden kunt u bellen naar +31 162 67 33 74.

Klik hier voor uitgebreide contactgegevens