De nieuwe uitstraling van WPK!

  • Nieuwe vrachtwagens WPK
  • Nieuwe website WPK
  • Nieuw logo WPK

Dit is geen geintje…..We zijn trots op onze nieuwe huisstijl

Als het aan Erik van der Arend (algemeen directeur WPK) ligt gaat het hier om een 1 april grap. Erik vond de huidige uitstraling prima, “hij valt juist lekker op”. Eviek, de vrouw van Erik denkt hier heel anders over en voert al jaren strijd om de huisstijl eens goed aan te pakken. Zoals in ieder huishouden, moge het duidelijk zijn wie er in deze situatie uiteindelijk aan het langste eind trekt. Inderdaad, Erik moest zich begin dit jaar gewonnen geven…

Toen de eerste ontwerpen de revue passeerden werd gelukkig ook Erik enthousiast! Inmiddels hebben de oude logo’s grotendeels plaats gemaakt voor de nieuwe. Met de nieuwe uitstraling laat WPK aan de buitenwereld zien dat het bedrijf een goede koers vaart en gegroeid is door de jaren heen. Een modern bedrijf wat vooral waarde hecht aan de klant, kwaliteit van het product en het team.

Welkom! Via ons chocoladetelegram bent u nu op de nieuwe website van WPK beland. Met trots presenteren we u het nieuwe gezicht van WPK. Zoals u kunt zien heeft onze vertrouwde kleurencombinatie van zwart, rood en wit plaats gemaakt voor een frisser groen, wit en blauw. De blauwe kleur die u ook van onze trays gewend bent. Daarnaast hebben we ook een deel ingericht voor onze afdeling bloeiende potplanten ‘House & Garden’.

Op deze nieuwe website kunt u naast onze bedrijfsinformatie en het assortiment groenteteelt of potplanten ook zomaar in de jaren 60 belanden, of kennis maken met de gezichten achter WPK die er dag in dag uit voor zorgen dat wij de basis van uw succes kunnen bieden. Tot slot vindt u hier uiteraard ook onze contactinformatie.

Veel plezier, enne… niet te lang in de sixties blijven hangen he?

Preferisce un contatto diretto?

Ci telefoni al +31 162 67 33 25 60. Per il settore House & Garden può contattare il +31 162 67 33 74.

Clicchi qui per tutti i contatti